Lionel Messi

Messi neemt het op voor Ronald Koeman: ‘Hij is oneerlijk behandeld’

wes
0 Shares

Lionel Messi heeft in een uitgebreid interview met Marca gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Volgens de Argentijnse oud-speler van de Catalaanse club is Koeman oneerlijk behandeld.

“Trainers worden altijd oneerlijk behandeld”, vertelt Messi. “Koeman werd oneerlijk behandeld, en dat geldt ook voor Ernesto Valverde. Als de resultaten slecht zijn, wordt er altijd naar de trainer gewezen. Dan is het heel makkelijk om richting hem te wijzen en om hem te vervangen”, zegt Messi. 

Volgens de sterspeler is Koeman op een lastig moment ingestapt bij FC Barcelona. “Koeman kwam op een heel moeilijk moment binnen bij de club. Belangrijke spelers vertrokken, maar hij was in staat om talenten door te laten breken. Het is makkelijk om de coach de schuld te geven. Maar ze weten dat het bij hun vak hoort.”

BEKIJK OOK  ‘Kylian Mbappé neemt beslissing over toekomst’

Xavi, waar Messi tussen 2004 en 2016 mee samenspeelde, is de opvolger van Ronald Koeman. “Het team zal groeien onder hem, daar twijfel ik niet aan”, zegt de aanvaller van PSG. “Hij is een trainer die veel weet, hij kent de club perfect en heeft in Barcelona gewoond sinds hij een kind was. Hij laat Barcelona weer dromen.”

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *