Kylian Mbappé onthult: ‘Ik wilde afgelopen zomer weg bij Paris Saint-Germain’

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Kylian Mbappé heeft onthuld dat hij afgelopen zomer bij Paris Saint-Germain wilde vertrekken. In de laatste weken van de transferperiode werd de aanvaller nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid, dat zelfs een officieel bod van 200 miljoen euro zou hebben uitgebracht. Hij reageert voor het eerst in een interview met RMC Sport.

“Ik heb gevraagd om te vertrekken, omdat ik mijn contract niet wilde verlengen”, vertelt Mbappé, die nog eenjarig contract heeft. “Ik wilde dat de club een transfersom aan me overhield en een geschikte opvolger kon vinden. De club heeft me veel gegeven en ik ben hier altijd gelukkig geweest, en nog steeds.”

Eind juli kondigde ik mijn vertrekwens aan, zodat de club zich erop kon voorbereiden.

Kylian Mbappé tegen RMC Sport

“Mijn standpunt was helder. Ik wilde vertrekken en dat liet ik op tijd blijken”, maakt Mbappé duidelijk. Verhalen die in de media rondgingen, vond hij niet fijn om te lezen. “Ik was er niet blij mee dat werd gezegd dat ik pas in de laatste week van augustus met mijn vertrekwens kwam. Daardoor lijk ik een dief. Eind juli had ik het al bekend gemaakt.”

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *