FC Barcelona

FC Barcelona bevestigt vertrek wens Messi

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

De 33-jarige aanvaller heeft aan FC Barcelona weten te willen vertrekken. Ronald Koeman zou aan Messi hebben verteld hebben dat het teambelang boven alles zou worden gesteld.⁣ De clubleiding van Barça heeft nu bevestigd dat Lionel Messi zou willen vertrekken.

Lionel Messi heeft mede door de beslissing van Ronald Koeman en het zware 2-8 verlies tegen Bayern München zijn vertrekwens kenbaar gemaakt. ⁣Mocht hij vertrekken zou dat betekenen dat er na 20 jaar een einde komt aan het huwelijk tussen Messi en FC Barcelona.

Of Messi echt vertrekt, ligt er nog maar aan. Zo zou hij een speciale clasule hebben waardoor hij eenzijdig zijn contract mag ontbinden en transfervrij kan vertrekken. Deze einddatum zou echter op 10 juni liggen. De afkoopsom van Messi is 700 miljoen euro.

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.