Max Verstappen

Bekende voetballer haalt uit naar Max Verstappen

wes
0 Shares

Voormalig Barcelona-speler Cristian Tello heeft naar de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen uitgehaald. De huidige speler van Real Betis deed dat via Twitter.

Cristian Tello
Cristian Tello bij FC Barcelona (2012)

‘Erg vuil spel’

Max Verstappen kwam in de bloedstollende GP van Saudi-Arabië in botsing met zijn grote rivaal Lewis Hamilton. Volgens Tello was Verstappen schuldig aan de botsing. 

“Erg vuil spel van Max Verstappen. Zo strijd je niet om de wereldtitel. Op naar een laatste bloedstollende race. Kom op, Lewis!”, schreef de Spanjaard op Twitter.

Verstappen moest zijn positie aan kop van de wedstrijdleiding teruggeven aan Hamilton. De Nederlander hield in, zodat Hamilton erlangs kon. De Engelsman botste echter op de achterkant van de Red Bull. Verstappen kreeg na afloop tien seconden tijdstraf, maar behield wel zijn tweede plaats.

De twee topcoureurs staan gedeeld eerste op de wereldranglijst (369,5 punten), waardoor de strijd om de wereldtitel volgende week in Abu Dhabi beslist wordt. 

Check hier de botsing

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *