Overvaller

Stervoetballer thuis door gewapende inbrekers overvallen

wes
0 Shares

Arsenal-speler Gabriel zou op gewelddadige wijze thuis zijn overvallen. Twee overvallers volgden Gabriel na een avondje stappen naar huis en eisten zijn autosleutels, mobiele telefoon en horloge toen hij uit zijn Mercedes stapte, volgens de Daily Mail.

Honkbalknuppel

Direct zou Gabriel een honkbalknuppel tegen zijn gezicht aan hebben gekregen en werd de voetballer gesommeerd om de sleutels van zijn Mercedes af te staan.

Gabriel bij Arsenal
Gabriel bij Arsenal

Een van de overvallers besloot daarna met zijn honkbalknuppel in de aanval te gaan, maar de Arsenal-verdediger wilde niet meewerken. Er ontstond een worsteling tussen Gabriel en de overvaller, waarbij de laatste een paar rake klappen ontving. Hij rende daarna samen met zijn compagnon weg.

De aanklager verklaarde in de rechtbank dat er geen gewonden zijn gevallen. “Maar er is een grote schok veroorzaakt. Ze pikten toevallig twee slachtoffers uit die erg fit waren en van zich af konden bijten.”

Check de camerabeelden

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *