HMP Altcourse gevangenis

Schokkende details over gevangenis Benjamin Mendy onthuld

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Engeland is nog altijd in de ban van de strafrechtzaak tegen Manchester City-verdediger Benjamin Mendy. De Franse linksback is door meerdere vrouwen aangeklaagd voor verkrachting en brengt momenteel zijn tijd door in een gevangenis. Vanuit deze gevangenis komen er vandaag heftige verhalen naar buiten.

Benjamin Mendy

Benjamin Mendy zit in de HMP Altcourse-gevangenis in Liverpool. Dit is niet zomaar een gevangenis, Engelse krant The Sun omschrijft deze namelijk als een ‘horrorjail’. De krant komt met het verhaal naar buiten dat de gevangenis geterroriseerd wordt door rivaliserende bendes. Zo zouden er maandelijks gemiddeld 29 aanvallen plaatsvinden in de gevangenis.

Ousmane Dembélé, Benjamin Mendy en Kylian Mbappé na WK-winst

Gevangenis

In totaal zouden er in 2020 338 van zulke aanvallen hebben plaatsgevonden in de gevangenis, waarvan 35 met zelfgemaakte wapens. Dan moet je dus denken aan scheermesjes en aangeslepen tandenborstels.

Hier zit Mendy voor vast

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *