Robert Lewandowski

Robert Lewandowski reageert fel op Ballon d’Or speech Lionel Messi

wes
0 Shares

Robert Lewandowksi heeft het zwaar met het niet winnen van de Gouden Bal. In een interview betwijfelt de spits van Bayern München of de uitslag terecht is en of de ondersteunende woorden van Lionel Messi wel oprecht waren.

Speech

Nadat Messi zijn zevende Gouden Bal had gekregen, benadrukte hij in zijn speech dat Lewandowski in 2020 de prijs had moeten ontvangen. In dat jaar werd de prijs vanwege de coronapandemie niet uitgereikt.

Messi sprak lovende woorden over de spits van Bayern München: “Je was vorig jaar de winnaar van de Ballon d’Or en France Football zou je die prijs moeten geven. Je was gewoon een topper, en jij moet de prijs ook in huis hebben.”

Lionel Messi Ballon d'Or
Lionel Messi met zijn familie en zeven Ballon d’Ors (c) Instagram / leomessi

Reactie

Messi’s uitspraak dat Lewa ook een Gouden Bal verdiende, deed hem weinig. “Ik zou vooral willen dat de woorden van Messi oprecht en beleefd waren, van een geweldige speler. En dat dit geen lege woorden waren.”, reageert Lewandowski tegen het Poolse Kanal Sportowy.

“Je bent er zó dichtbij en je strijdt om die prijs met een speler als Messi… Maar dan verlies je en vertellen mensen mij dat ik die prijs eigenlijk verdien…”

Uiteindelijk ging Lewandowski na het Ballon d’Or-gala niet met lege handen naar huis. De Poolse spits kreeg als eerste ooit de nieuwe prijs Striker of the Year uitgereikt.

Check Messi’s speech

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *