Lamborghini

Premier League-speler crasht bij kleuterschool

wes
0 Shares

Een Premier League-speler heeft een ongeluk veroorzaakt door met zijn Lamborghini in het hek van een kleuterschool te crashen. Er vielen geen gewonden.

Kortney Hause
Kortney Hause

Geluk bij een ongeluk

Ouders zeiden dat het “puur geluk” was dat de €250.000 Lamborghini Urus van Aston Villa-speler Kortney Hause niemand verwond, of zelfs vermoord heeft.

De 26-jarige verdediger was onderweg naar Villa Park, het stadion van Aston Villa, waar Manchester City op bezoek kwam (1-2 verlies). Hause was op tijd voor de wedstrijd, maar bleef de hele wedstrijd op de bank.

Oorzaak

Getuigen vertelden hoe Hause in shock leek nadat de airbags van zijn dure auto bij de botsing waren geactiveerd. “Zijn Lamborghini verloor controle door de natte omstandigheden”, vertelt een getuige.

“Mijn dochter en honderden andere kinderen staan normaal op de plek waar de auto crashte. Iedereen is in shock over wat er had kunnen gebeuren. Toen ik de gecrashte auto zag, dacht ik dat er doden waren gevallen. Op een ander moment van de dag had iedereen vermoord kunnen worden.”

Check meer beelden

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *