Oud-Afghaans jeugdinternational op gruwelijke wijze overleden

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

De 19-jarige Zaki Anwari is deze week op een gruwelijke wijze in Kabul, Afghanistan omgekomen. Persbureau Ariana schreef dat het lichaam van de jongeman in de ruimte van het landingsgestel van een Amerikaans legervliegtuig is gevonden.

Eerder deze week verschenen er afschuwelijke beelden van het vliegveld in Kabul, waar veel mensen voor de Taliban probeerde te vluchten. Zo klampte verschillende mensen zich wanhopig aan de buitenkant van het vliegtuig, waarna ze van honderden meters hoog naar beneden stortten.

Zaka Anwari. (c) Sky News

Ook Anwari probeerde mee te vluchten. Zijn lichaam werd door de bemanning getroffen nadat ze was opgevallen dat de wielen van het vliegtuig niet op de juiste manier waren ingeklapt. In de ruimte waar het landingsgestel zich na het opstijgen in terugtrekt werd Anwari aangetroffen. Anwari kwam verschillende keren uit voor het Afghaanse nationale jeugdelftal.

Rust zacht, Anwari.

HEFTIG: Afghanen klampen zich vast aan vliegtuig

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.