Cristiano Ronaldo voor €288.000 opgelicht door reisagent

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

The Sun maakt vandaag bekend dat Cristiano Ronaldo voor omgerekend 288.000 euro is opgelicht, nadat zijn reisagent zijn creditcards misbruikte. Ook Ronaldo’s zaakwaarnemer Jorge Mendes en landgenoot Nani zou geld zijn afgetroggeld.

De reisagent in kwestie, de 53-jarige Maria Silva, heeft de stervoetballer tussen 2007 en 2010 voor zo’n 200 reizen laten betalen, die hij nooit heeft gemaakt. De kosten voor de neptickets zouden naar haar persoonlijke rekening zijn gegaan. Het voorval kwam aan het licht nadat Ronaldo’s creditcard was verlopen. 

De Portugese krant Jornal de Noticias schreef vandaag dat Silva in 2017 een voorwaardelijke gevangenisstraf heeft ontvangen, die nog steeds loopt. Het reisbureau waarvoor Silva werkte heeft het volledige bedrag vergoed, die ze uiteindelijk volledig dient terug te betalen.

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *