Bekeuring

Bekende topvoetballer raakt rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

wes
0 Shares

Voormalig Belgisch international en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan wordt ervan verdacht te rijden onder invloed in combinatie met een flinke snelheidsovertreding.

Meerdere overtredingen

De oud-speler van Roma en Inter werd eind augustus onderschept toen hij 2x de toegestane snelheid in Antwerpen reed. Daarbovenop legde hij een positieve ademtest af.

Radja Nainggolan
Radja Nainggolan bij AS Roma

De middenvelder werd in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 augustus rond 1.40 uur door een politiepatrouille onderschept. “De wagen reed veel te snel en haalde vervolgens nog eens foutief een andere wagen in”, vertelt de procureur. 

De politie moest een snelheid halen van 106 km/u om de wagen te kunnen inhalen.

Belgische Openbaar Ministerie

”Radja Nainggolan was vervolgens ook nog eens onder invloed van alcohol. Bij een ademtest blies hij 0,56 mg/l.” Omdat het niet de eerste keer is dat Nainggolan betrapt werd op te snel rijden onder invloed, vroeg het Openbaar Ministerie een jaar rijverbod en een boete van 420 euro.

BEKIJK OOK  Model ruilt Lewis Hamilton in voor bekende voetballer

Nainggolan kon zelf niet aanwezig zijn bij de zitting. Hij speelt donderdagavond met Royal Antwerp FC tegen Eintracht Frankfurt in de Europa League en is samen met de ploeg in Duitsland. Het vonnis valt op 16 december.

Nainggolan staat bekend om DEZE tackles

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *