Samuel Umtiti aanvaring

Barcelona-speler is het zat en rijdt op boze supporters af

wes
0 Shares

Samuel Umtiti is woensdag belaagd door Barcelona-supporters. De Fransman, die deze zomer uit Barcelona mocht vertrekken, werd na de training door boze fans opgehouden.

Boze supporters

De verdediger kwam dit seizoen nog geen minuut in actie bij de Catalanen en drukt met zijn hoge salaris zwaar op de begroting van Barcelona.

Supporters zijn boos dat Umtiti deze zomer, ondanks zijn uitgespeelde rol, niet bij Barça wil vertrekken. Hij zou naar verluidt naar AS Roma, OGC Nice en AS Monaco kunnen vertrekken, maar wees die af.

Samuel Umtiti met de wereldbeker in 2018

Woedend

Woensdag liep het totaal uit de hand. Enkele supporters gingen niet aan de kant toen de Fransman er langs wilde en zaten aan zijn auto. Umtiti trok een aantal keer dreigend op, voordat hij uitstapte en de fans woedend toesprak.

Hij riep onder andere dingen als: “Is deze auto van jullie? Nee? Waarom zitten jullie er dan aan”, “Moeten jullie hier komen” en “Hebben jullie dan helemaal geen respect?”. Vervolgens stapte hij in zijn auto reed alsnog verder.

Check de beelden

Barcelona-speler is het zat en rijdt op boze supporters af

Terecht wat Umtiti doet?

Bedankt voor het stemmen.
wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *