Zlatan Ibrahimovic

Opnieuw veel kritiek op Zlatan Ibrahimovic na deze gelekte foto

Een gelekte foto van Zlatan Ibrahimovic heeft voor ophef in Italië gezorgd. De spits van AC Milan werd in een restaurant aan een tafel met gezelschap gefotografeerd, terwijl de restaurants in Italië momenteel alleen maar afhaalmaaltijden mogen aanbieden.

Werkvergadering

Fanpage.it plaatste de foto van de 39-jarige spits, waarop hij samen met de eigenaar van het restaurant en enkele anderen aan tafel te zien is. De foto zou zondagmiddag rond lunchtijd genomen zijn. Het management van Zlaten ontkent de aantijgingen. “Het klopt niet, het restaurant was wel degelijk gesloten en het ging om een werkvergadering.”

Ook de eigenaar van het restaurant ontkende dat er gegeten werd. “We dronken gewoon een flesje wijn onder vrienden, we zijn al lang bevriend.” Ibrahimovic kan geen boete krijgen vanwege het overtreden van de coronaregels, daarvoor zou de Zweed op heterdaad betrapt moeten zijn door een overheidsfunctionaris.

Vorige week kwam Ibrahimovic ook al negatief in het nieuws. Het Zweedse Expressen meldde toen dat de aanvaller van AC Milan in 2011 een leeuw zou hebben doodgeschoten in Zuid-Afrika. In zijn thuisland was er veel kritiek op hem, vooral omdat Zlatan volgens berichten na afloop de schedel en het vel van zijn prooi naar zijn thuis in Malmö zou hebben laten verschepen.

Zlatan kreeg afgelopen weekend roodTotal
0
Share