PSG tekent megacontract met cryptobedrijf

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Paris Saint-Germain heeft een nieuwe, lucratieve sponsorovereenkomst met Crypto.com getekend waarmee de Franse club de komende drie jaar een enorme som geld zal verdienen.

De gesprekken begonnen eerder deze zomer, nog voordat Lionel Messi in Parijs had getekend. Echter nadat de Argentijn officieel PSG-speler was, werd de waarde van de deal omhoog gekrikt en moest het cryptobedrijf meer geld betalen.

Het is een spannende tijd voor cryptocurrency en we kunnen niet wachten om met Crypto.com samen te werken, om alle fans van de club nieuwe ervaringen te bieden

Marc Armstrong, chief partnerships officer PSG

25 tot 30 miljoen euro

Volgens het Franse L’Equipe is de sponsordeal maar liefst 25 tot 30 miljoen euro waard, verdeeld over drie contractjaren. Crypto.com heeft ook grote deals met onder andere de Serie A, Formule 1 en de UFC.

BEKIJK OOK  ‘Kylian Mbappé neemt beslissing over toekomst’
wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *