Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Dit bedrag geeft Cristiano Ronaldo elke maand uit aan zijn vriendin

wes
0 Shares

Cristiano Ronaldo is een gelukkig man. De 36-jarige superster scoort erop los in Manchester en is onmisbaar bij zijn elftal. Ook op privégebied gaat het lekker, zo maakte Ronaldo twee weken geleden bekend met zijn partner in verwachting te zijn van een tweeling. Georgina Rodriguez heeft haar partner goed uitgekozen, want ook zij mag niet klagen, lees hier waarom.

Zakgeld

Hoewel Georgina Rodriguez met haar modellencarrière haar eigen brood verdient, ontvangt ze iedere maand een lekker zakcentje van haar partner. De 27-jarige schoonheid krijgt volgens diverse bronnen iedere maand omgerekend 100.000 euro op haar bankrekening bijgeschreven, om leuke dingen van te kopen.

Georgina Rodriguez met Cristiano Ronaldo. (c) Instagram

Maar dat is niet alles. De Argentijns-Spaanse schoonheid, die haar vriend in een Gucci winkel in Madrid leerde kennen, krijgt spontaan ook nog mooie cadeaus. Een aantal maanden geleden gaf Ronaldo haar voor haar verjaardag een verpakte Mercedes-Benz G-Klasse. Prijskaartje? Zo’n 360.000 euro. 💸

Het is niet de enige auto van Rodriguez. In haar garage staat ook een Bugatti Veyron, Ferrari F12 TDF, Mercedes Benz G-63 Brabus, Mercedes Benz GLE 450 AMG Coupé en zelfs een Mercedes Benz V-Klasse. Genoeg keuze om de kinderen naar school te brengen en Cristiano Junior van zijn training te halen bij de jeugdopleiding van Manchester United.

BEKIJK OOK  Politie start onderzoek naar transfer Cristiano Ronaldo

Maar wie schoonheid zegt, zegt ook juwelen en sieraden. En die heeft Rodriguez. In een 1.80 meter hoge koffer van Louis Vuitton ter waarde van €128.000 kan Mrs. Ronaldo al haar sieraden opbergen. Bijvoorbeeld haar Giardini Segreti-diamantenhalsband van €871.950. Not bad.

Rodriguez’ tragische verhaal vóór ze Ronaldo kende

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *