Rolex

Deze voetballer bezit het duurste Rolex horloge ter wereld

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

De Rolex GMT Master Ice Watch, een kleine €450.000 en gemaakt van 18 karaat witgoud, is het duurste, niet-vintage Rolex horloge ter wereld. Er zijn slechts een handvol van gemaakt en wie anders dan Cristiano Ronaldo bezit het horloge.

Het artikel gaat verder na deze advertentie
Rolex GMT Master Ice Watch. Bron: Instagram @glint_tokyo

Het model heet Rolex GMT Master Ice Watch en in dit geval staat ‘Ice Watch’ voor het feit dat het horloge op iedere vierkante millimeter is voorzien van diamanten. Het horloge is gemaakt van witgoud en bezet met diamanten in diverse vormen. Een uitmuntend horloge voor een uitmuntende voetballer.

Van 450.000 euro ligt Ronaldo trouwens niet wakker. Volgens Forbes verdiende de Portugees de afgelopen tien jaar zo’n 722 miljoen euro, wat hem de op één na best betaalde sporter maakt. Alleen bokser Floyd Mayweather, die toevallig ook een Rolex GMT-Master Ice heeft, verdiende meer (825 miljoen euro).

Check Ronaldo’s gehele horloge collectie

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.