Cristiano Ronaldo verhuist binnen een week al door bizarre reden

Zijn nieuwe huis is maar liefst twee keer zo duur.

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Cristiano Ronaldo heeft binnen een week al zijn gigantische villa ingeruild. De 36-jarige superster keerde afgelopen maand na twaalf jaar terug in Manchester, waar hij introk in een huisje van 3,5 miljoen euro. Maar door een bizarre reden heeft hij deze nu al weer ingeruild voor een andere villa.

Ronaldo heeft het samen met zijn vrouw Georgina Rodriguez en zijn vier kinderen het nog geen week in het landhuis volgehouden. Rust is erg belangrijk voor de Portugees, wat volgens bronnen niet te vinden was op deze plek.

De reden? Schapen.

Hoewel het huis prachtig is en in bloeiende velden en bossen ligt, was het ook dicht bij schapen die vroeg in de ochtend erg luidruchtig zijn

bronnen tegen
the sun
Ronaldo’s kinderen bij de luidruchtige schapen

Volgens bronnen is Ronaldo naar een plek waar hij in zijn eerst periode woonde verhuisd, wat als thuis komen voelt. De nieuwe villa is daarnaast ook een upgrade. Zijn nieuwe thuis is twee keer zo duur, zo’n zeven miljoen euro. Daarvoor krijg je wel een thuisbioscoop, binnenzwembad, en een grote garage voor al zijn supercars.

De nieuwe woning is ook een stuk veiliger. Er zouden ‘tientallen’ camera’s zijn en het huis wordt 24/7 bewaakt. “Ronaldo hoopt zo snel mogelijk zijn partner Georgina mee uit eten te kunnen nemen. Daar voor moet eerst wel de gekte rondom zijn terugkeer zakken.”

BEKIJK OOK  Politie start onderzoek naar transfer Cristiano Ronaldo

Check Ronaldo’s bezittingen

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *