UFO

Real Madrid-speler claimt ufo te hebben gezien: “aliens bestaan 100%”

Een bizar verhaal uit Engeland: Gareth Bale, verhuurd door Real Madrid aan Tottenham Hotspur, heeft in een interview met Spurs TV geclaimd dat hij een UFO heeft gezien. “Aliens bestaan 100%. 100 pro-cent!”

Amerikaanse regering

Wales-teamgenoten Gareth Bale en Joe Rodon werden aan elkaar gekoppeld in een interview voor YouTube kanaal Spurs TV. Verschillende onderwerpen kwamen op tafel, maar het meest opvallende was die over UFO’s. Gareth Bale gaf toe dat hij erin geloofde en ‘100% zeker wist’ dat er aliens bestaan.

Gareth Bale bij Spurs TV. Bron: YouTube

“We hebben er al eerder over gediscussieerd”, zei Bale toen het onderwerp naar aliens en UFO’s toeschoof. “Ik ga niet zeggen dat ze niet bestaan, dus ik zal zeggen, om geen ruzie te veroorzaken, ik ben er niet tegen of ervoor.” Later werd hij wat stelliger: “Er zijn veel complottheorieën en er zijn beelden van UFO’s die zijn vrijgegeven door de Amerikaanse regering. Aliens bestaan 100%. 100 pro-cent!”

Teamgenoot Joe Rodon was wat minder overtuigd en noemde het ‘nep’. Bale liet het daar niet bij zitten en erkende zelf ook wel eens een UFO (ongeïdentificeerd vliegend voorwerp) te hebben gezien. “Ik heb er zelfs een keer één gezien. Echt.”

Bekijk het interviewTotal
0
Share