Sébastien Haller

Dit is de vriendin van kersverse Ajacied Sébastien Haller

Oud FC-Utrecht spits Sébastien Haller keerde na uitstapjes in de Bundesliga en Premier League terug in de Eredivisie bij Ajax. Ajax ziet in hem de topspits die ze nodig hadden en maakt in totaal 22,5 miljoen euro over naar West Ham United. Of hij dat waard is, moet nog blijken. Maar in de tussentijd werpen wij een blink naar de vriendin van Haller.

Er is niet veel bekend over de vriendin van Haller, waar veel WAGs (Wives And Girlfriends) graag in de spotlights staan en vaak ook een eigen carrière hebben, konden we niet veel vinden over zijn partner. Niet eens haar naam..

Bron: Instagram

We hebben een paar foto’s kunnen vinden op Instagram en andere bronnen en we weten dat het stel twee kinderen hebben, een dochter van een paar jaar oud en in 2019 kregen ze samen een zoon.

Onveilig in Nederland

Toen de Fransman nog bij FC Utrecht voelde hadden de twee zo’n nare ervaring dat de vriendin van Haller wilde verhuizen. Terwijl Haller moest voetballen werd er ingebroken in hun huis in IJsselstein. Er werd niet veel gestolen, slechts een aantal wedstrijd shirts en een paar PlayStation spelletjes.

Toch wilde mevrouw Haller zo snel mogelijk vertrekken uit IJsselstein. Laten we hopen dat ze in hun nieuwe huis een beter alarm hebben!


Extra foto’s

Naast de eerste foto’s hebben wij nog twee extra foto’s gevonden van de partner van Haller. Jammer dat ze buiten de spotlights staat, want ze mag er zeker wezen!

Bron: Instagram
Bron: Instagram

Marc Overmars verscheurt contract Haller

Marc Overmars kon het niet laten om Haller te pranken, bekijk de beelden hier..
Total
0
Share