Zlatan Ibrahimovic

Zo ziet de vrouw van Zlatan Ibrahimovic eruit

Al jaren domineert hij de wereldwijde voetbalvelden. Hij is nu zelfs topscoorder van de Serie A. Maar achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw. Maak kennis met Helena Seger, de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic.

De vrouw van Zlatan Ibrahimovic

Er is niet veel bekend over de vrouw van Zlatan Ibrahimovic, de Zweedse superster houdt zijn relatie zoveel mogelijk privé. Toch is het gelukt om wat informatie over Zlatan’s vrouw te verzamelen. Ze leerde elkaar in 2002 kennen en in 2005 verhuisden ze naar Italië. Ibrahimovic speelde in die tijd ook in de Serie A, maar toen voor de grootmacht Juventus. Helena (50) en Zlatan (39) hebben samen twee zoons genaamd Maximilian en Vincent.

Bron: Instagram

Ondanks dat Helena ‘al’ vijftig jaar is, ziet ze er nog steeds goed uit. De Zweedse is zelfs model en actrice geweest. Check hier wat oudere foto’s van de MILF!

Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram

Je moet wel tegen een stootje kunnen, als vrouw van Zlatan Ibrahimovic. Dat kan Helena Seger wel. Ze is jarenlang verkoop vertegenwoordigster van grote merken zoals Diesel geweest. Een sterke, slimme en knappe vrouw die Zlatan wel in toon kan houden. De Zweedse superster omschreef haar als “the evil super bitch deluxe” in zijn biografie.Total
0
Share