Veronica Inside neemt drastische beslissing over toekomst tv-show

Het format van het populaire tv-programma gaat op de schop.

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Veronica Inside hebben een opvallende beslissing over de toekomst van het tv-programma genomen. Wilfred Genee, Johan Derken en René van der Gijp zijn al jarenlang de gezichten van het programma, wat twee keer per week op tv verschijnt. Vanaf januari gaat dit format veranderen.

De drie heren krijgen namelijk een dagelijkse talkshow op SBS6, zo schrijft De Telegraaf. Afgelopen zomer scoorde het dagelijkse programma De Oranjezomer ontzettend goede kijkcijfers, wat dus naar meer heeft gesmaakt. Het wordt naar alle waarschijnlijkheid vanavond op televisie bekend gemaakt.

BEKIJK OOK  Vriendin Frenkie de Jong deelt pikante foto

Ik weet van niets, maar ik ben ook niet degene die overtuigd moest worden. Ik zal het vanavond wel horen

Johan Derksen tegen de Telegraaf

Ruzie

De beslissing van het drietal is wel opvallend te noemen. In de zomer van 2020 zagen Wilfred Genee en René van der Gijp er geen heil in om dagelijks op tv te verschijnen, wat resulteerde in een gigantische ruzie, omdat Johan Derksen daar wél oren naar had.

[ays_poll id=”4″]
wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.