Veronica Inside

Veronica Inside neemt afscheid van vaste tafelgast

wes
0 Shares

Hans Kraay jr. stopt bij Veronica Inside. De presentator en oud-voetballer krijgt geen vaste rol in de nieuwe dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Hans Kraay jr. als trainer.

Tafel bezet

Johan Derksen legt maandag bij Veronica Inside uit waarom. “We hebben volgend jaar een programma dat voor vijftig procent uit voetbal en vijftig procent uit andere onderwerpen bestaat”, begint hij. “Met Wilfred, René en mij aan tafel is die vijftig procent voetbal wel bezet. Voor die andere onderwerpen moeten we een specialist naast ons hebben.”

Het is goed zo, ik wens jullie succes.

Hans Kraay jr. bij Veronica Inside

Kraay jr., die ook te gast was in de uitzending van Veronica Inside, heeft er vrede mee. “Ik heb hier zeventien jaar gezeten en vandaag is de een na laatste keer en daar hoeft niemand emotioneel over te doen. Ik vond het superleuk om hier te zijn.”

BEKIJK OOK  Politie start onderzoek naar transfer Cristiano Ronaldo

VI Vandaag

Genee, Derksen en Van der Gijp zijn vanaf volgend kalenderjaar van maandag tot en met vrijdag te zien op SBS 6. Het programma begint om 21.30 uur en duurt een uur. Het drietal stopt aan het eind van het jaar met Veronica Inside, het praatprogramma dat elke maandag en vrijdag te zien is. Het is de bedoeling dat VI Vandaag over meer dan alleen voetbal zal gaan.

‘Schei uit, want ik word emotioneel’

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *