Premier League-speler tijdens vlucht op heterdaad betrapt

Een stewardess betrapte de twee na een avondje uit.

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Een stewardess claimt dat tijdens een privé-vlucht haar collega een Premier League-speler op heterdaad heeft betrapt. De voetballer was achter in het vliegtuig ‘bezig’, met zijn vrouw.

De anonieme stewardess ‘Lori’, vertelde aanThe Daily Beast hoe ze het aparte voorval mee had gemaakt. Ze vertelde dat ze de voetballer, die ze niet bij naam noemt, meerdere malen tijdens haar carrière op een vlucht tegen is gekomen.

“Het incident vond plaats tijdens een privé-vlucht tussen New York en Londen, na een avondje uit. Toen ‘Lori’ de kamer achter in het vliegtuig binnenkwam, zag ze het stel.. bezig.”

Een privéjet. (c) Unsplash

Lori verwierp echter de suggestie dat het schandalig of beledigend was en zei dat het paar het recht had om te doen wat ze wilden. “Ik denk niet dat het ongepast is”, zei ze. “Omdat ze miljoenen en miljoenen dollars betalen. Als ik hen was, en ik betaalde dat bedrag… zou ik het ook doen.”

BEKIJK OOK  Vriendin Frenkie de Jong deelt pikante foto

Ze voegde als laatste toe dat de voetballer in kwestie in een andere vlucht ook wel eens poedelnaakt voor haar stond.

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *