Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Dit verdienen Ronaldo en zijn vriendin per bericht op Instagram

Voor veel beroemdheden is Instagram een nieuwe manier geworden om wat extra geld te verdienen, en voor stellen die allebei bekend zijn en een indrukwekkende aanhang hebben, kunnen ze per bericht een fortuin binnen halen. Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez zijn het bestverdienende stel ter wereld.

Dit verdienen ze per bericht


Op het moment van schrijven hebben de twee sterren bij elkaar 275 miljoen volgers. En met zoveel volgers zijn er genoeg bedrijven die willen betalen: Ronaldo en Rodriguez verdienen omgerekend maar liefst 752.000 euro per bericht!

Nummer twee en drie

Stel nummer twee en drie mogen ook niet klagen. Acteur Dwayne “the Rock” Johnson en zijn vrouw Lauren Hashian, hebben samen een enorme aanhang van 223 miljoen volgers. Dit is goed voor omgerekend 580.000 euro per bericht.

Nummer drie op de lijst staan Kim Kardashian en Kanye West, maar niet voor lang lijkt het. Hun huwelijk ligt aan diggelen en de twee lijken te gaan scheiden. Echter hebben ze bij elkaar 205 miljoen volgers en daarmee een inkomen van omgerekend 555.000 euro per bericht.

Georgina Rodriguez had het echter niet altijd makkelijk..

Check de heftige video van haar leven voordat ze Cristiano Ronaldo leerde kennen hier:
Total
0
Share