Harry Kane

Harry Kane’s Range Rover op klaarlichte dag gestolen

De Range Rover van Harry Kane ter waarde van 110.000 euro is onlangs op klaarlichte dag gestolen. De aanvoerder van het Engelse elftal en Tottenham Hotspur had zijn auto geparkeerd voor zijn huis in Chingford, Londen.

De spits is al de derde Spurs-speler die de afgelopen maanden beroofd is. Nog geen halfjaar geleden werden teamgenoten Dele Alli en Jan Vertonghen aangevallen door gewapende overvallers.

Gelukkig voor Kane is hij zelf niet aangevallen en is hij ongedeerd, maar is hij wel zijn auto kwijt. Op de camera’s zijn beelden te zien hoe een auto de afgelopen weken meerdere keren langs zijn huis rijdt.

De politie in Londen heeft tot heden geen verdachte opgepakt en het onderzoek is gesloten, vertellen bronnen aan The Sun. “De politie vertelde aan Harry dat er in feite weinig kans was dat ze zijn auto terug zouden vinden vanwege de professionaliteit van dit soort dieven.”


“Het is duidelijk dat Harry gewoon blij is dat niemand iets is aangedaan en dat ze niet wegkwamen met iets onvervangbaars of persoonlijks voor hem en zijn familie.” vertelt een insider aan The Sun.Total
0
Share