Davy Klaassen

Davy Klaassen koopt miljoenenwoning in Amsterdam

Davy Klaassen keerde afgelopen zomer na drie jaar in het buitenland te hebben gevoetbald, terug bij Ajax. In 2017 vertrok hij naar Engeland om bij Everton een avontuur aan te gaan. Na een seizoen werd het duidelijk dat Klaassen en Everton geen goede match was, en vertrok hij naar de Bundesliga.

Bij Werder Bremen speelde hij wél veel, en ook goed, maar het feit was wel was dat hij bij een degradatiekandidaat in de ploeg kwam. Het eerste seizoen ging het nog goed en eindigde Bremen op de achtste plaats. Het afgelopen seizoen leek het compleet mis te gaan, toen ze op de 16e plaats eindigde en ze Play-offs om degradatie moesten spelen. Die wonnen ze op het nippertje: na een 2-2 winst op uitdoelpunten bleven ze in de Bundesliga.

Vanwege de tegenvallende resultaten mocht Klaassen en andere spelers bij Bremen vertrekken, indien er een mooi bod op tafel kwam. Ajax bood elf miljoen euro voor de 27-jarige middenvelder en hierdoor keerde hij na drie jaar terug in Amsterdam.

Gisteren werd bekend dat Klaassen en zijn vriendin Laura Benschop drie miljoen euro hebben betaald voor een nieuw optrekje.

Woning Davy Klaassen
© Man-man

Zijn nieuwe woning is gelegen op loopafstand van het Concertgebouw in Amsterdam. Daarmee woont hij vlakbij het centrum van onze hoofdstad. Het exacte bedrag was 2.950.000 euro, en daarvoor krijgt hij een woonoppervlakte van 258 vierkante meter. In die vierkante meters vind je onder andere drie slaap- en twee badkamers. In totaal telt het townhouse vijf kamers, dus hij heeft nog wat kamers over.

De woning telt twee woonlagen, het optrekje beschikt ook over een achtertuin die op het zuidwesten is gelegen en een balkon. En dat is niet vanzelfsprekend, dat je een tuin in het centrum van Amsterdam hebt.

© Man-man

Klaassen is één van de duurste voetballers van Ajax, zijn exacte salaris is niet bekend maar je praat wel over enkele miljoenen euro’s. Vandaar dat de in Hilversum geboren middenvelder de woning ook in één keer aftikte: hierdoor heeft hij geen hypotheek.

© Man-man

In de prijs is trouwens ook een inbegrepen parkeerplaats voor twee auto’s in de parkeerkelder.Total
0
Share