Messi Auto

Deze spelers leasen hun auto en dit betalen zij!

Tegenwoordig geven veel slimme voetballers er de voorkeur aan om een nieuwe auto te leasen in plaats van er een te kopen. Het geeft ze de mogelijkheid om auto’s te ruilen voor een nieuwe, als hun oude auto ze alweer verveelt.

Lionel Messi, Harry Kane, Pierre-Emerick Aubameyang, Gareth Bale en nog veel meer bekende sterspelers zouden hun auto’s leasen. Waarom leasen zoveel spelers hun auto als ze geld zat hebben?

Rory Reid van Auto Trader: “Auto’s leasen is een geweldige manier om die celebrity lifestyle te hebben zonder de enorme kosten die gepaard gaan met het kopen van duurdere auto’s.”

“De meeste mensen zijn trots op de auto waarin ze rijden en willen dat deze past bij hun stijl en smaak, of dat nu een snelle sportwagen is of een klimaatvriendelijke auto. Leasen is beter voor het milieu en vaak beter voor de portemonnee.”

Dus, hoeveel betalen voetballers maandelijks voor hun leaseauto’s?

Pierre-Emerick Aubameyang

De aanvaller van Arsenal staat bekend om zijn liefde voor geweldige auto’s. Aubameyang is gezien met auto’s van minimaal €2,5 miljoen zoals Ferrari’s en verschillende Lamborghini’s.

Hij heeft een indrukwekkende Audi R8, met een prijskaartje van € 180.000 dat naar verluidt wordt geleased.

Aubameyang auto
© SunSport

Voor een aanbetaling van € 13.118 kan je verwachten een maandelijks bedrag van € 2.053 te betalen – ruim binnen het bereik van Aubameyang dankzij een enorme loonsverhoging bij de Gunners.

De 31-jarige aanvoerder van The Gunners plaatst op Instagram foto’s waarop hij pronkt met vijf van zijn verbluffende auto’s – die gewrapped zijn in zilver, goud … en zowat elke kleur van de regenboog.

Aubameyang auto's
© Instagram


Total
0
Share