Familie Arjen Robben

Dit is het gigantische landhuis en vermogen van Arjen Robben

Afgelopen zondag kwam Arjen Robben op de fiets aan bij FC Groningen. Geen dure auto of zich laten brengen door een chauffeur, maar lekker op de fiets!

Dat heeft niets met kosten besparen te maken of dat hij zich geen auto kan veroorloven, want Robben was in 2019 nog de rijkste Nederlandse voetballer. Het vermogen van de 36-jarige Groninger wordt geschat op zo’n 64 miljoen euro, meldt Quote.

En met dat geld liet hij vorig jaar een prachtig landhuis bouwen in Groningen. Robben’s huis heeft een woonoppervlakte van 1100 vierkante meter, op een perceel van 3500 vierkante meter. Hij kocht het huis in 2014 voor 1,1 miljoen euro, om het toen volledig toen vrijwel volledig te slopen. Het huis is dus spiksplinternieuw!

Huis Arjen Robben
© FEDDEMAN / VAN DER PLAS

Het landhuis is voorzien van binnenzwembad, fitnessruimte en vijf slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Daarnaast heeft het stulpje van de familie Robben een buitenkeuken met terras, een poolruimte en een garage waar twee auto’s in passen. En natuurlijk ontbreekt de overdekte fietsenstalling niet!

© Mario Rauch
Robben - Huis
© Mario RauchTotal
0
Share