Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo verwent zichzelf en zijn vriendin met PEPERDURE cadeaus

Cristiano Ronaldo weet hoe hij moet schitteren op het voetbalveld, maar ook naast het veld is hij dol op in de spotlights staan, samen met zijn vriendin Georgina Rodriguez. Vorige week gaf hij zijn vriendin nog een verlovingsring ter waarde van 665.000 euro

Het is natuurlijk verre van de eerste keer dat de sterspeler – die naar verluidt €400 miljoen waard is – cadeautjes heeft gegeven aan het Spaans-Argentijnse model.

Georgina, 26 jaar, is sinds ze met Ronaldo gaat getrakteerd op een leven van luxe, genietend van designer-shoppinguitstapjes en verre vakanties op enorme privéjachten.

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez op hun €7 miljoen jacht (Bron: instagram.com/cristiano)

Ze krijgt maandelijks zo’n € 100.000 per maand “zakgeld” van Cristiano, en daardoor is ze ook niet al te vies al zelf wat terug te geven. Zo trakteerde ze haar vriend op zijn 35e verjaardag op een Mercedes-Benz G-Wagon 4X4 ter waarde van minimaal 125.000 euro.

De Mercedes SUV (Bron: BACKGRID)

Vandaag checken de meeste extravagante aankopen van het paar door de jaren heen – en hoe ze hun ongelooflijke rijkdom uitgeven.

Autocollectie

De Portugese international staat bekend om zijn liefde voor auto’s en bezit onder andere een Rolls-Royce Cullian en Phantom, een Bugatti Veyron, drie Ferrari’s, een Aston Martin DB9, een Bentley GT Speed en een Lamborghini Aventador. Samen goed voor zo’n 20 miljoen euro.

Rolls Royce (Bron: instagram.com/cristiano) Lambo (Bron: instagram.com/cristiano)

De trendy kat van € 3k

In 2018 spatte Cristano uit op een kale Sphynx-kat die naar verluidt € 3.600 kostte.

Kat (bron: Instagram)

De vriendin van de ster plaatste een foto van het familiehuisdier, dat wordt beschouwd als een ‘prestigieuze kat’, op haar Instagram-account.

Miljoenen aan klokjes

Cristiano Ronaldo met zijn nieuwe horloge (bron: Instagram)

De Juventus-speler pronkte vorige maand met een Rolex-horloge van € 410.000.

De Rolex GMT Master is bedekt met diamanten en is een 18-karaats witgouden tijdwaarnemer.

Dat is natuurlijk niet zijn enige horloge. Cristiano heeft ook een horloge van maar liefst 2,3 miljoen euro.

Klokje Cris (bron: instagram) Klokje Cris (bron: instagram)

Tassen

Georgina kreeg van Cristiano al meerdere tassen, waaronder één krokodillenleer van € 170k die ze meenam voor een etentje in Porto.

https://www.instagram.com/p/CDb4PgRqFra/?utm_source=ig_embed

En dat is natuurlijk niet alles.

https://www.instagram.com/p/CEZsPSfKOpj/?utm_source=ig_embed

Zelfs als de stijlvolle moeder op reis is, heeft ze nog steeds haar handtassen bij de hand – ze springt in een vliegtuig met zowel een Prada van € 1000 als een Burkin van € 75.000.

Goed vervoer

Naast auto’s moeten de twee ook goed op het water verplaatsen. Vandaar dat Cristiano in juni een jacht van 7 miljoen euro kocht.

Jacht Jacht

Het high-end schip – genaamd de Azimut Grande – is 28 voet lang, gemaakt van koolstofvezel en kan tot 28 knopen bereiken dankzij zijn twee 1.900 pk-motoren.

Het jacht beschikt ook over een indrukwekkende vijf cabine en zes prachtige badkamers en heeft ook een moderne keuken, ontspanningsruimtes en een enorme lounge en meerdere eetkamers.

Crisje gaat lekker.Total
0
Share