Cristiano Ronaldo verhuist binnen een week al door bizarre reden

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft binnen een week al zijn gigantische villa ingeruild. De 36-jarige superster keerde afgelopen maand na twaalf jaar terug in Manchester, waar hij introk in een huisje van zo’n 3,5 miljoen euro. Door een bizarre reden heeft hij deze echter nu al weer ingeruild voor een andere villa.

Ronaldo heeft het samen met zijn vrouw Georgina Rodriguez en zijn vier kinderen het nog geen week in het landhuis volgehouden. Rust is erg belangrijk voor de Portugees, wat volgens bronnen niet te vinden was op deze plek.

De oorzaak van de overlast? Schapen.

Ronaldo’s kinderen bij de luidruchtige schapen

“Hoewel het huis prachtig is en in bloeiende velden en bossen ligt, was het ook dicht bij schapen die vroeg in de ochtend erg luidruchtig zijn”

Bronnen tegen The Sun

Volgens bronnen is Ronaldo naar een plek waar hij in zijn eerst periode woonde verhuisd, wat als thuis komen voelt. De nieuwe villa is daarnaast ook een upgrade. Zijn nieuwe thuis is twee keer zo duur, zo’n zeven miljoen euro. Daarvoor krijg je wel een thuisbioscoop, binnenzwembad, en een grote garage voor al zijn supercars.

De nieuwe woning is ook een stuk veiliger. Er zouden ‘tientallen’ camera’s zijn en het huis wordt 24/7 bewaakt. “Ronaldo hoopt zo snel mogelijk zijn partner Georgina mee uit eten te kunnen nemen. Daar voor moet eerst wel de gekte rondom zijn terugkeer zakken.”

Check alle bezittingen van Cristiano Ronaldo