David Beckham

David Beckham verdient MEER door FIFA 21 dan toen hij voetbalde

David Beckham verdient meer als FIFA 21-‘icoon’ dan toen hij nog voetbalde, zo beweren meerdere bronnen.

De voormalig aanvoerder van Engeland, die naar verluidt een fortuin van 380 miljoen euro heeft, heeft met EA Sports een overeenstemming bereikt waardoor hij voor minimaal drie jaar in de FIFA-spellen verschijnt.

Afgelopen donderdag werd bekend dat de oud-speler op de cover komt van een speciale ‘Beckham Edition’ van FIFA 21. Kylian Mbappé blijft nog steeds op de voorkant van de reguliere editie van het spel.

Volgens The Mirror krijgt Becks omgerekend zo’n 34 miljoen euro om voor drie jaar in het spel te verschijnen. “Het is een grote toevoeging aan het merk Beckham en het gemakkelijkste geld dat hij ooit heeft verdiend.” schrijft de Engelse krant.

Toen Beckham nog bij zijn clubliefde Manchester United speelde, verdiende hij ongeveer 110.000 euro per week, wat neerkomt op 5,72 miljoen euro per jaar.

Nadat hij in 2007 voor vijf jaar naar LA Galaxy vertrok, ging zijn salaris iets omlaag: hij verdiende daar omgerekend 5,6 miljoen euro per jaar.


Hij zal dus nu met zijn FIFA-deal meer gaan verdienen: hij mag nu 290.000 euro per week opschrijven zonder iets er voor te doen!Total
0
Share