Football Manager

Man speelt Football Manager terwijl zijn vrouw bevalt

Net als een pasgeboren baby is Football Manager één van de grootste geschenken van het leven; dus waarom zou je deze twee wonderen niet combineren om de meest memorabele dag van je leven te creëren?

Maak kennis met de 24-jarige Matt Penrose, een dappere maar intelligente man die besloot zijn laptop naar het ziekenhuis te brengen terwijl zijn verloofde maar liefst 38 lange en slopende uren aan het bevallen was. Maar voordat zijn hoogzwangere partner aan het bevallen was, zat hij bij een uitwedstrijd van Brighton Hove Albion.

Nadat hij hoorde dat zijn partner aan het bevallen was, stapte hij snel in de trein terug van Londen terug naar Brighton. Maar voordat hij naar het ziekenhuis ging, besloot Matt eerst langs huis te gaan om wat ‘essentieels’ te halen:

“Ze ging bevallen op de avond dat Brighton uit tegen Charlton speelde in een vriendschappelijke wedstrijd, dus ze moest zelf naar het ziekenhuis rijden zodat ik naar de wedstrijd kon,” vertelde Matt aan SPORTbible. “Ik nam de trein naar Brighton om haar te zien, en toen ze eenmaal zeiden dat mijn zoon die avond niet geboren zou worden, ging ik naar huis om wat essentiële dingen te halen, waaronder mijn laptop.”

“Toen ik eenmaal terug was in het ziekenhuis en mijn laptop opende, zei ze ‘typisch Matt!’ En rolde ze gewoon met haar ogen.”

De meeste vrouwen die wachten op de bevalling, zouden niet blij zijn als je partner met zijn laptop in de hand binnenloopt om Football Manager te spelen. Zijn vrouw Gracy was dat niet: “Ik was niet geïrriteerd dat hij het spel speelde, het was een lange en stressvolle bevalling, net als de zwangerschap, en ik weet zeker dat dat hem er doorheen heeft geholpen.” vertelde ze. “Hij stopte toen ik hem nodig had, maar hij bleef me op de hoogte houden van hoe het met Lazio gaat (ongeacht hoe vaak ik hem vertel dat het me niet kan schelen). Toen hij zijn laptop opendeed en zei dat hij Football Manager ging spelen, was ik niet eens verrast.”

Leuk detail: nadat hij de tweet had geplaatst, stuurden de ontwikkelaars van Football Manager hem op de releasedag een gratis exemplaar van de game om de geboorte van baby Hugo te vieren.Total
0
Share