Deze teams en landen zitten NIET in FIFA 21

Vanaf FIFA 20 zat de licentie van Juventus niet meer in het spel en stonden zijn bekend als ‘Piemonte Calcio’. Ook dit jaar is EA Sports weer belangrijke licenties kwijtgeraakt aan rivalen Konami en de PES-serie.

EA Sports heeft zojuist alle competities en teams bevestigd die in de game aanwezig zullen zijn en heeft aangekondigd dat zowel de Portugese als de Italiaanse nationale teams geen officiële licentie hebben.

Hoewel je nog steeds met beide landen kan spelen en hun spelers authentiek blijven – in tegenstelling tot wat er in het verleden met de Braziliaanse en Nederlandse nationale teams is gebeurd – zullen ze geen echte logo’s en tenues hebben.

Ook AS Roma zal dit jaar geen echte logo’s en licentie hebben na het ondertekenen van exclusieve deals met concurrent Konami. “AS Roma wordt nu Roma FC, speelbaar en uitgerust met een aangepaste badge en tenue tijdens de aftrap. Roma FC zal nu strijden in Stadion Olympik. Je kunt nog steeds dezelfde AS Roma echte, authentieke spelers en gerelateerde gelijkenissen verwachten in EA Sports FIFA 21 en EA Sports FIFA 21 Ultimate Team.”, aldus een officiële verklaring van EA.

Cristiano Ronaldo zal dus het officiële tenue van Portugal én Juventus niet dragen als gevolg van het verlies van beide licenties.

Overigens hebben Serie A Crotone en Spezia óók geen licenties en zit de gehele Serie B, de tweede divisie van Italië ook niet in het spel.Total
0
Share