FIFA 22 Ultimate Team voor altijd anders door deze grote verandering

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

26 september wordt FIFA 22 uitgebracht en ook dit jaar zullen er weer vele nieuwe veranderingen zijn. Zo kan je nu in de career mode je eigen club maken, is het keeper mechanisme op de schop gegaan en zijn er de nodige veranderingen in Ultimate Team gemaakt. Waaronder één hele grote..

Als je een speler snel wilde verkopen, oftewel quick sellen, kreeg je nooit meer dan 650 munten. Ook voor de allerbeste, meest zeldzame speler was het maximale bedrag altijd maximaal 650 munten.

Tot nu.

FIFA-streamer Jack McDermott, ook wel bekend als ‘Pieface’, was maandagavond packs aan het open, waarin te zien was dat de maximale quick sell prijs behoorlijk verhoogd is. Zo krijg je voor sommige, zeldzame gouden spelers, nu maximaal 10.000 munten.

Voor de zeldzame Raheem Sterling krijg je nu bijvoorbeeld 6000 coins
BEKIJK OOK  Model ruilt Lewis Hamilton in voor bekende voetballer

Hierdoor zal de complete markt van Ultimate Team veranderen. En dat werd misschien ook wel eens tijd. Zonder veel geld uit te moeten geven kan je nu eindelijk doen waar het spel om draait, het ultieme, perfecte team maken.

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *