Ex-topvoetballer onthult: “Ik heb met 700 vrouwen bed gedeeld”

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Antonio Cassano speelde bij grote clubs als Real Madrid, AC Milan, Roma en Inter. Hij werd kampioen in Italië en Spanje en stond bekend als één van de grootste talenten ooit van Italiaanse bodem. Maar de inmiddels gestopte 38-jarige aanvaller was ook altijd controversieel en onthulde dat hij met meer dan 700 vrouwen het bed heeft gedeeld.

Het artikel gaat verder na deze advertentie
Antonio Cassano voor Italië op het EK 2012

Cassano werd in 2001 de duurste tiener ooit, nadat Roma 30 miljoen euro voor de 19-jarige betaalde. Hij werd volgens journalisten, teamgenoten en trainers benoemd tot één van de grootste Italiaanse talenten ooit. Cassano stond echter ook als een moeilijke jongen: hij had een kort lontje, hield zich nauwelijks aan de regels en er stond altijd één ding boven voetbal: vrouwen.

”Voor mijn 25e heb ik tussen de 600 en 700 vrouwen gehad”, zei Cassano tegen Canoe. “Door seks te hebben speelde ik beter.”

Naast zijn liefde voor vrouwen onthulde hij nog een groot geheim.. Cassano hield van gebak. Een vriend van hem, die ober was, had een bijzondere rol voor hem.

Antonio Cassano bij AC Milan

“Het was zijn taak om me drie of vier gebakjes te brengen nadat ik seks had gehad”, schreef Cassano in zijn boek. “Hij zou de gebakjes brengen, ik zou de vrouw naar hem toe begeleiden en we zouden daarna ruilen. Hij zou het meisje nemen en ik de gebakjes. Seks en dan eten, een perfecte avond.”

Cassano claimde later ook nog dat hij in zijn periode bij Real Madrid (2006-2008) 14 kilo aankwam door een ‘verslaving’ aan Nutella. 😳

Is Cassano grootste Italiaanse talent ooit? 👇

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.