Dirk Kuyt

Dirk Kuyt reageert voor het eerst op geruchten over facelift

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Dirk Kuyt verbaasde een aantal maanden geleden heel Nederland door bij Ziggo Sport met een ‘nieuwe look’ te verschijnen. De oud-Feyenoorder was onherkenbaar geworden en vele kijkers wisten zeker dat hij iets aan zijn gezicht zou hebben gedaan. In Story reageert Kuyt deze week voor het eerst op alle geruchten.

Het artikel gaat verder na deze advertentie

Veel mensen dachten zeker te weten dat Kuyt een facelift had ondergaan, iets wat hij direct ontkent: “Dat is gewoon niet waar“, vertelt hij aan de Story. “Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend.”

Dirk Kuyt zijn ‘oude’ look

De oud-voetballer heeft echter wel een andere ingreep ondergaan, zo onthulde hij: “Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.”

Zo reageerde Veronica Inside op de nieuwe look

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.