Nederlandse voetballer exposed: ‘hij moet stoppen met seksfeesten geven’

De clubpresident van Galatasaray heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen Ryan Donk en zijn activiteiten om buiten het voetbal. De 35-jarige verdediger lijkt volgens Mustafa Cengiz en de andere clubbestuurders zich vooral bezig te houden met seksfeesten organiseren. “We zijn de seksfeesten van Donk helemaal zat.”

“De spelers zijn te veel bezig”

Volgens Cengiz hebben de activiteiten van Donk een negatieve invloed op de prestaties van Galatasaray, die momenteel op de derde plek staat. Aan Turkse krant Milliyet vertelt Cengiz zijn irritaties over Donk. “De spelers van Galatasaray trainen op dit moment niet op de juiste manier. Ze vieren ‘s avonds feest en moeten dan de volgende ochtend weer trainen. Dan kunnen ze niet meer een prestatie leveren, want dat hebben ze ergens anders dan al gedaan. De spelers zijn te veel bezig met plezier maken.”

Donk speelt sinds januari 2016 voor Galatasaray, wat hem destijds overnam van Kasimpasa. De routinier verlengde vorig jaar nog zijn contract bij de club uit Istanbul. Hij speelde tot nu toe 149 wedstrijden voor de Turken, maar lijkt na dit seizoen transfervrij te mogen vertrekken.

Ryan Donk bij GalatasarayTotal
0
Share