Ronaldinho

Vriendin Ronaldinho onthult schokkend geheim

Een vriendin van voetballegende Ronaldinho heeft een schokkende onthulling gedaan. De 41-jarige Braziliaan zou alcoholverslaafd zijn. Sinds zijn moeder in februari aan het coronavirus overleed, zou hij geen dag zonder alcohol zijn doorgekomen. Ronaldinho begint ’s morgens met het drinken van wodka, whisky en gin en stopt daar pas de volgende ochtend mee.

Zware impact op Ronaldinho

Dat zijn moeder op 22 februari overleed, heeft veel impact gemaakt op zoon Ronaldinho. Elke dag probeert hij nu maar een feestje te bouwen, om het verlies te verwerken”, vertelt vriendin Jessica Castro aan het Braziliaanse Extra. Het vele drinken is niet iets van de laatste paar dagen. We merken dat het erger is geworden sinds de dood van zijn moeder.”

Terwijl hijzelf en zijn moeder besmet waren, ging hij gewoon door met feesten. Ronaldinho organiseerde een heuse party tijdens oud op nieuw. Met alles erop en eraan. Verschillende vrienden uit Rio kwamen over, omdat hij zich ontzettend eenzaam voelde in die enorme woning van hem. Hij organiseert wel vaker een barbecue en danst er dan op los. Hij gaat hier heel ver in. Hij woont in een soort versterkte burcht, met alles wat hij nodig heeft. Ronaldinho heeft een groot hart en wil goed zijn voor zijn vrienden. Maar geen enkele van hen ziet hoeveel schade hij aanricht.”

Bekijk hier Ronaldinho’s beste momentenTotal
0
Share