Leon Bailey en zoon Leo Cristiano

Leon Bailey ontkent baby vernoemd te hebben naar Messi en Ronaldo

Bayer Leverkusen-aanvaller Leon Bailey zegt dat zijn nieuwe zoon Leo Cristiano niet vernoemd is naar Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. De Jamaicaan beweert dat de naam van de baby ‘niets met voetbal te maken heeft’, ondanks de duidelijke overeenkomsten.

Leon en zijn partner Stephanie vierden in juni de geboorte van hun eerste kind en nadat ze de naam officieel bekend maakte, ontvingen ze vaak de vraag of het gebaseerd is op sterspelers Messi en Ronaldo. De 23-jarige heeft dergelijke suggesties verworpen en erop aangedrongen dat het een persoonlijke keuze was.

Hij zei tegen het Duitse Bild: “Het heeft niets met voetbal te maken, maar met mij en mijn naam. Leo is een afkorting van Leon. En Leo is de leeuw – ik ben een leeuw. Ik geloof dat mijn zoon ook zal opgroeien met de mentaliteit van vechter en leider. En Cristiano is een mooie naam die goed bij Leo past.”

Wij betwijfelen of het geen seconde in zijn hoofd is gekomen, maar wie zijn wij dan om op de naam van zijn kind te oordelen. Mooie naam hoor!Total
0
Share