Geld

Oom van Engelse speler voorspelt debuut en wint gigantisch bedrag

De oom van Manchester United-keeper Dean Henderson heeft maar liefst €14.000 gewonnen nadat zijn neefje op 12 november zijn debuut maakte namens Engeland tegen Ierland.

Martin Plunkett uit Grimsby ging in 2014 een weddenschap aan met wedkantoor William Hill en besloot om 25 pond, omgerekend 28 euro, in te zetten op zijn neefje. Hij kreeg een quotering van maar liefst 500 (!) toen hij dat redelijk kleine bedrag inzette op zijn destijds 14-jarige neefje.

Hendersons moeder en oma wonnen ook een mooi bedrag van omgerekend €2.800 nadat zij hadden ingezet op een quotering van 50.00 nadat hij een transfer maakte naar Manchester United.

Martin vertelde aan The Mirror: “Ik heb Dean niet over de weddenschap gesproken, maar hij sms’te na de wedstrijd afgelopen donderdag om zijn moeder te vertellen: ‘Hebben we allemaal het geld?”


“We vertelden hem dat we een bevestiging kregen van William Hill dat de weddenschap in orde was, dus ja, hij was blij voor ons. Hij is een goede jongen. Hij verdient het. Iedereen die je ooit hebt gesproken en die van hem afwist, zou je vertellen dat hij naar de top gaat.”Total
0
Share