Rúrik Gíslason

IJslandse voetballer kreeg aparte vraag: ‘Mag ik je sperma?’

IJsland werd tijdens het WK 2018 enorm populair bij voetbalfans. Rúrik Gíslason en zijn teamgenoten werden culthelden, vanwege de vechtlustige manier hoe ze speelden en hun ‘Viking Thunder Clap’, samen met de meegereisde fans.

Maar de 32-jarige Gíslason deed het ook goed bij de vrouwelijke voetbalfans: de voormalig middenvelder, die afgelopen week zijn schoenen aan de wilgen hing, werd uitgeroepen tot ‘Meest sexy voetballer van het toernooi’.

Tijdens de openingswedstrijd op het WK 2018 speelde IJsland tegen Argentinië. In de 63e minuut mocht Gíslason invallen voor Jóhann Berg Guðmundsson. Toen de wedstrijd was afgelopen ontplofte Gíslason zijn telefoon bijna. Niet omdat hij zo goed gespeeld had, maar door zijn uiterlijk. Binnen 30 minuten schoten zijn volgers op Instagram van 30.000 naar 300.000.

Aan het IJslandse Visir vertelde Gíslason dat hij duizenden berichten ontving, voornamelijk van vrouwelijke fans. “Na de wedstrijd zat ik op mijn telefoon en zag ik al die berichten. Er zaten ook bijzondere tussen. Zo vroeg iemand of ik mijn sperma wilde doneren aan haar.”
Total
0
Share