Manchester United

Oud-Manchester United sterspeler gearresteerd

Wales-bondscoach en oud-Manchester United sterspeler Ryan Giggs wordt door de politie onderzocht op verdenking van mishandeling van zijn vriendin en een andere vrouw.

The Sun vertelde deze week hoe de voormalige Manchester United-vleugelspeler, 46, werd gearresteerd omdat hij naar verluidt tijdens een woedende ruzie zijn vriendin Kate Greville had geslagen.

© The Sun

De manager van Wales, Giggs ontkent elk vergrijp, maar de politie heeft bevestigd dat hun onderzoek verband houdt met beweringen dat hij fysiek lichamelijk letsel heeft toegebracht aan zijn vriendin Kate – en een aanval op een tweede vrouw, waarvan wordt aangenomen dat zij een familielid van haar is. Beide vrouwen zijn ondervraagd door de politie en bodycam-beelden van de arresterende agenten zullen ook worden onderzocht.

Ondertussen beweerde Giggs zijn vader Danny Wilson, 65, gisteren dat zijn zoon onschuldig is. “Ryan mag dan wel een vrouwenversierder zijn, maar hij is niet gewelddadig.”

Giggs en Kate, 36, zouden in zijn huis van 2 miljoen euro in Manchester, ruzie hebben gemaakt dat hij haar bedrogen had met twee andere vrouwen. Hij bracht zondagavond door op een politiebureau voordat hij werd ondervraagt en vrijgelaten in afwachting van verder onderzoek.

Het stel ontmoette elkaar terwijl Kate aan de PR werkte voor zijn onderneming. Sinds 2018 hebben de twee een relatie.

Voordat hij met Kate ging, was hij tot 2016 getrouwd met zijn vrouw Stacey, maar gingen uit elkaar ze er achter kwam dat Giggs al acht jaar in bed lag met de vrouw van zijn broer Rhodri.

Tegelijkertijd had Giggs een affaire met Big Brother’s Imogen Thomas.Total
0
Share