Zlatan Ibrahimovic

“Zlatan rijdt in een Mitsubishi, trut”

Er zijn tientallen gekke verhalen over de nu 39-jarige Zlatan Ibrahimovic. Maar dit Zlatan-verhaal van voormalig teamgenoot Mido bij Ajax overtreft echt alles.

“Zlatan was toen net aan zijn carrière begonnen en had nog niet zoveel geld. Dus zei hij tegen me: ‘Ik heb een date met een Zweeds bikini model. Mag ik je auto alsjeblieft lenen, ik haal haar op van het vliegveld en vertel haar dan dat ik veel geld heb. ‘Ik zei is goed en we hebben van auto’s geruild, hij kreeg mijn BWM Z8 en ik reed in zijn Mitsubishi Galant.” Vertelt de nu 37-jarige Mido Bij Andy in de auto.

“De volgende dag wilde ik de Mitsubishi bij een koffietentje parkeren en zag ik toevallig mijn Z8 staan. Dus ik wist dat Zlatan in dat koffietentje zat.” gaat hij verder

“Ik ging naar binnen en Zlatan zat daar met een ongelooflijk mooi meisje, de BMW-sleutel lag op tafel. Ik ging erheen, ruilde de sleutels om en wilde weer gaan. Toen kwam Ibra’s date tussenbeide en confronteerde me. Maar ik reageerde met: ‘Dit is mijn auto, Zlatan heeft alleen een Mitsubishi, jij trut’ Zlatan was natuurlijk niet erg blij: je had zijn gezicht moeten zien. Hij zei gewoon: ‘Jij verdomde klootzak.'”

Check de beelden hier:Total
0
Share