Mario Balotelli

Balotelli biedt excuses aan voor ‘verkrachtingsgrap’ op TV

Mario Balotelli heeft zijn excuses moeten aanbieden voor een foute verkrachtingsgrap die hij op de Italiaanse tv maakte.

De voormalige aanvaller van onder andere Manchester City en Liverpool was te gast in de Italiaanse versie van Celebrity Big Brother, waar zijn broer Enock Balotelli één van de deelnemers is.

Tijdens zijn interview werd Balotelli gevraagd naar het Braziliaanse model Dayane Mello, die voorheen beweerde dat ze een affaire had met de aanvaller. De 30-jarige aanvaller heeft dit ontkend.

De presentator vroeg aan Balotelli: “Dayane wilde je mee naar huis nemen, klopt dat?” Balotelli antwoordde daarop met: “Ja, maar dan zou ze gaan ‘stop, stop, het doet pijn’.”

Hij barstte toen in lachen uit terwijl andere deelnemers aan de show zichtbaar geschokt keken door zijn opmerking.

Check de beelden hier:

Balotelli ontving enorm veel reacties op sociale media door zijn opmerking en heeft zich op Instagram verontschuldigd. Hij schreef: “Dames, het spijt me als iemand zich beledigd voelt! Ik ken Dayane goed en we hebben een manier van praten die misschien vulgair lijkt, maar ik geef heel veel om haar!”

“Dus stop met opmerkingen dat ik een vrouwenhater ben. Ik bied mijn excuses aan voor iedereen die zich beledigd voelde, maar als je de verstandhouding tussen mensen niet kent voordat je oordeelt, vraag dan eerst hoe dat zit.” Gaat hij verder.

Balotelli sluit af met veel respect te hebben voor vrouwen: “Ik heb twee moeders, drie zussen en een dochter, dus vrouwen zijn mijn leven, stop met speculeren over dingen die je niet weet! Ik hou van jullie allemaal, welterusten.”Total
0
Share