Richarlison - Neymar

Richarlison ontvangt duizenden berichten nadat Neymar zijn nummer uitlekt

Everton-spits Richarlison beweert ‘10.000 WhatsApp-berichten in vijf minuten te hebben ontvangen’ nadat Neymar per ongeluk zijn telefoonnummer had gelekt tijdens een Twitch-livestream.

Neymar was twee dagen geleden aan het livestreamen op bekende platform Twitch terwijl hij zijn mobiel voor de camera hield. Plots verscheen daar het telefoonnummer van Richarlison op het scherm.

Neymar was aan het videobellen met de 23-jarige aanvaller en draaide vervolgens de camera om Richarlison aan zijn kijkers te begroeten. ‘We zijn online. Zwaai eens.’ zei hij. ‘Je zult nu je nummer moeten veranderen.’ zei Neymar schaterlachend.

De PSG-aanvaller bekende al snel zijn “fout” seconden later, volgens The Mirror, zei hij: “Ik denk dat ik zojuist je nummer heb laten zien zonder dat ik het opzettelijk wilde doen. Ik zweer dat het een ongeluk was.”

Zijn fout bracht duizenden mensen ertoe contact op te nemen met de Everton-aanvaller en, in reactie op de vlaag van WhatsApp-berichten, dreigde Richarlison degenen die hem belden te blokkeren.

“Dank je @neymar je bent een genie.” tweette Richarlison. En vlak daarna zei hij: “5 minuten en nu heb ik al meer dan 10 duizend berichten. Bedankt @neymar.”

Van je vrienden moet je het hebben! ?Total
0
Share