Ballonnen

Grote problemen: bekende voetballer betrapt met lachgas

Mason Greenwood is opnieuw in grote problemen. De 18-jarige aanvaller van Manchester United was afgelopen week in opspraak door zijn rel bij het Engelse elftal, toen hij na zijn debuutwedstrijd voor Engeland samen met Phil Foden twee IJslandse modellen naar hun hotelkamer mee nam. Dat was in strijd met de coronaregels en spelersvoorschriften.

Greenwood heeft zijn excuses aangeboden voor deze actie, maar er is opnieuw een rel rondom hem. Hij is namelijk betrapt op het gebruik van lachgas. Dit gebeurde enkele weken geleden al, maar lijkt nu pas naar buiten te komen.

The Man Utd ace filled a balloon with nitrous oxide while partying with a female pal

De speler was op een feestje in Manchester, en is op Snapchat gefilmd door een “kennis van hem.” De kennis vertelde aan The Sun dat Mason dit vaker doet, en dit de eerste keer is dat hij betrapt is. “Mason gaat daar na het stappen vaak naartoe om zichzelf te vermaken. Als topatleet zou hij echter beter moeten weten. Het is stom dat hij lachgas gebruikt en nog stommer dat er beelden van worden gemaakt. Veel mensen van de leeftijd van Mason gebruiken lachgas op feestjes in Manchester.”

Greenwood heeft inmiddels in een statement zijn excuses aangeboden:

“Ik ben inmiddels op de hoogte van de gezondheidsrisico’s die dit met zich meebrengt”, vertelt Greenwood in zijn statement. “Ik roep anderen op mijn voorbeeld niet te volgen. Als achttienjarige jongen leer ik constant, maar deze week heb ik ook geleerd dat ik vanwege mijn loopbaan als voetballer met een hogere standaard wordt beoordeeld. Ik moet dat voor de toekomst respecteren. Ik ben erop gebrand om het vertrouwen dat de manager in mij heeft, terug te betalen.”

 Total
0
Share