Bekende voetballer verwacht baby met voormalig familielid

Braziliaanse voetballer Givanildo Vieira de Souza, beter bekend als Hulk, heeft op social media de komst van zijn nieuwe baby aangekondigd. De baby krijgt hij met niemand minder dan de nicht van zijn voormalige vrouw Iran, waar hij al drie kinderen mee heeft.

In juli 2019 werd bekend dat het huwelijk van de oud-speler van onder andere FC Porto en Zenit Sint-Petersburg na twaalf jaar gestrand was. Slechts enkele maanden later onthulde Hulk zijn nieuwe relatie met het nichtje van zijn ex-vrouw, Camila.

Hulk en Camila in verwachting. (c) Instagram

En daarna ging het snel. Zo’n drie maanden nadat het stel officieel bekend maakte samen te zijn, brachten ze in maart 2020 het nieuws in het huwelijksbootje te stappen. En nu, zo’n anderhalf jaar later, maakt het stel dus bekend in verwachting te zijn.

“Mijn hart overvloeit met blijdschap! We houden nu al zoveel van onze baby en kunnen niet op je wachten.”

Hulk via Instagram

Vreemdgaan

Hulk heeft altijd ontkend vreemd te zijn gegaan. “Ik heb nooit een relatie gehad met Camila toen ik nog getrouwd was, ik ben een man. Maar ik was niet gelukkig in mijn huwelijk”, schreef Hulk op Instagram (via Quem).

“Ik had genoeg redenen om de relatie te beëindigen. Mijn ex-vrouw, leefde een single leven. Het leek wel alsof ze alleen bij mij was voor de status. En Camila wilde bijvoorbeeld wél naar China toekomen, waar ik destijds voetbalde. Ze is prachtig en ik hou zielsveel van haar.

Hulk schiet door harde schot bal kapot