Veronica Inside neemt drastische beslissing over toekomst tv-show

Veronica Inside hebben een opvallende beslissing over de toekomst van het tv-programma genomen. Wilfred Genee, Johan Derken en René van der Gijp zijn al jarenlang de gezichten van het programma, wat twee keer per week op tv verschijnt. Vanaf januari gaat dit format veranderen.

De drie heren krijgen namelijk een dagelijkse talkshow op SBS6, zo schrijft De Telegraaf. Afgelopen zomer scoorde het dagelijkse programma De Oranjezomer ontzettend goede kijkcijfers, wat dus naar meer heeft gesmaakt. Het wordt naar alle waarschijnlijkheid vanavond op televisie bekend gemaakt.

File:Voetbal Inside.jpg - Wikimedia Commons
Het drietal

Ruzie

De beslissing van het drietal is wel opvallend te noemen. In de zomer van 2020 zagen Wilfred Genee en René van der Gijp er geen heil in om dagelijks op tv te verschijnen, wat resulteerde in een gigantische ruzie, omdat Johan Derksen daar wél oren naar had.

Inmiddels hebben Genee en Van der Gijp hun mening hierover bijgesteld. Johan Derksen liet vrijdagmiddag telefonisch aan De Telegraaf weten van niets af te weten. “Maar ik ben ook niet degene die nog overtuigd moest worden. Ik zal het vanavond wel horen, dan.”

Johan Derksen reageert op uitspraak Valentijn Driessen over Haller